Les 3: Feedback

Feedback

Na een paar werken ontvang je van ons een mail waarin je feedback kan geven op jouw website. Dit gebeurd via het feedback formulier die je in dezelfde mail meegestuurd krijgt. Het feedback proces bestaat uit twee rondes. In de eerste feedback ronde kan je op alles feedback geven.
 
Je kan feedback geven op het logo, de kleuren, lettertypes, afbeeldingen en teksten.
 
Wat je niet kan veranderen zijn extra blokken, extra pagina’s, andere functies, animaties, geen gekke vormen van knoppen of menu en geen bijzondere achtergrond vormen. Alles buiten het standaard template wordt zo gelaten.
 
Zorg er daarom goed voor dat je zo volledig mogelijk bent in je feedback, en laat de site aan alle mensen zien die er iets van moeten vinden en in de tweede ronde kan je alleen feedback geven op de wijzigingen die wij hebben gedaan aan de hand van je eerste feedback ronde. Of kleine onderdelen die we in de eerste ronde over het hoofd hebben gezien, dit betekend géén grote wijzigingen aan je site. Mocht je meer rondes nodig hebben dan kan je bij ons een strippenkaart afnemen. Vraag hiernaar bij het opnemen van support. Wij zullen bij de tweede ronde ook aangeven welke onderdelen wel mogelijk zijn en vallen binnen de ronde. Wij zullen eerst met je overleggen voordat we extra kosten in rekening brengen. Bel, mail of WhatsApp ons gerust als je hier vragen over hebt.
 

Waar kan je feedback op geven?

Tijdens het geven van feedback is het belangrijk dat je elke pagina goed doorloopt en dat je de volgende punten goed doorneemt
 1. Het logo van de website
 2. De kleuren en op de manier hoe deze gebruikt worden
 3. Lettertypes
 4. Alle afbeeldingen
 5. Alle teksten

Het feedbackformulier

 
Per pagina kan je door deze onderdelen heen lopen en de feedback die jij hebt voor ons kan je invullen in het feedback formulier. Het is belangrijk dat je jouw feedback zo duidelijk mogelijk is. Er is ook een optie om screenshots mee te sturen voor meer Duidelijkheid. Zorg ervoor dat de bestandsnamen van je screenshots refereren naar je feedback. Zo is het handig om in de naam aan te geven over welk feedback punt het gaat, waar het op de pagina staat en op welke pagina het staat.
 

Afsluiting proces

Zodra we dit formulier hebben ontvangen zullen we aan de slag gaan met de website. Wij laten het weten wanneer jouw feedback is verwerkt. Heb je alles goed gekeurd en ben je er helemaal tevreden mee? Gefeliciteerd! Dan kan jouw nieuwe website live!
 

Opsomming van de komende lessen

Dit was het dan voor deze les.
 
In de aankomende lessen ga ik je leren hoe je:
 1. algemene informatie
 2. Logo kan instellen en aanpassen
 3. Kleuren kan veranderen
 4. Lettertypes kan aanpassen
 5. Teksten kan aanpassen en toevoegen
 6. Afbeeldingen kan aanpassen
 7. Blog berichten kan posten
 
Na deze cursus heb jij alle kennis die je nodig hebt om met jouw eigen website aan de slag te gaan.