Les 2: Het intakeformulier

Les 2: Intake formulier

Mail met formulier

Je ontvangt na de activatie van jouw aanvraag van ons een mail met daarin een link naar het intakeformulier. In dit formulier geef je onder andere aan welke teksten en afbeeldingen je op jouw website wilt hebben. Het is belangrijk dat je dit formulier goed en zo volledig mogelijk invult. Zo voorkom je vertraging of extra kosten bij het bouwen van jouw website. Het formulier kan je altijd tussentijds via deze knop opslaan zodat je goed de tijd kan nemen voor het invullen. Je hebt maximaal 3 weken voor invullen en opsturen van het formulier. Ben je eerder klaar? Dan kunnen wij eerder aan de slag met de site! Let wel op dat we pas aan de slag gaan met je website als wij de juiste gegevens hebben. Elke week ontvang jij een reminder in je mail dat wij de bestanden nog niet hebben ontvangen. Heb je de gegevens wel verzonden, maar ontvang je nog steeds de mail? Neem dan contact op met ons 085 nummer (10:30 en 17:00), via WhatsApp of e-mail (info@deonliners.nl + 085-0041707).
 

Formulier algemeen

Het formulier bestaat uit vier onderdelen. Per onderdeel zal ik kort uitleggen wat je kan verwachten.
 

Formulier hoofdstuk 1 – bedrijfsgegevens

Je begint bij het invullen van je bedrijfsgegevens. Hier geef je onder andere aan of je al een website en/of domein hebt, wat het adres is van jouw salon en wat de openingstijden zijn. Heb je nog geen website? Geen probleem! Deze registreren we graag voor je. Controleer wel eerst of de naam van website nog
beschikbaar is.
 
Klik hier om te checken of het domeinnaam beschikbaar is. Vul jouw gewenste naam in en check of dit in de lijst staat.
 

Formulier hoofdstuk 2 – huisstijl

In het tweede onderdeel geef je jouw huisstijl element aan. Je kan hier een thema kiezen, je logo uploaden en kleuren aangeven. Wij vragen om de
HEX-codes van de kleuren. Dat is een code die begint met een hashtag en die 6 letters en/of cijfers bevat. Je kunt natuurlijk ook PMS kleuren of RGB-kleuren aangeven dan converteren wij het naar de juiste HEX-code.
 

Formulier hoofdstuk 3 – pagina teksten/afbeeldingen

In het derde onderdeel ga je door de content van het gekozen thema heen. Per pagina vul je in welke teksten en afbeeldingen er op de pagina moeten komen. Weet je niet zo goed welk blok er bedoeld wordt? Klik dan op de link bovenaan de pagina bij de juiste thema. De pagina’s zijn onder verdeeld in content blokken die je van boven naar beneden afloopt zodat je precies kan aangeven waar wat komt te staan.
 

Formulier hoofdstuk 4 – overige vragen

In het laatste onderdeel komen wat overige vragen. Hier heb je ruimte om de algemene voorwaarde, disclaimer en privacy beleid van jouw salon te uploaden. Deze zullen wij alvast voor je op de website zetten. Let wel op dat je hier nette pdf-documenten van oplevert want deze zullen ook zo op de website komen. Heb je dit niet? Geen nood. Op de website zelf staan al standaard Voorwaarden, Disclaimers enzo. Deze teksten worden gebruikt als je zelf geen eigen voorwaarden hebt.
 

Formulier afronden en werken aan de website

Zodra je het formulier opstuurt kunnen wij direct aan de slag met jouw nieuwe website! Je ontvangt hiervan een bevestiging in je mail. Hier zul je even geduld moeten hebben. Wij streven ernaar om de eerste versie van de website tussen de 2 en 3 weken naar jou toe te sturen via de mail. Let er goed op dat je het formulier goed verstuurd, anders kunnen we niet aan de slag.