Specifiek feedback geven op jouw website


In dit artikel

  Ga naar jouw website en zorg dat je bent ingelogd. Scroll eerst naar het gedeelte op de pagina waar je feedback op wilt geven. Als het goed is zie je aan de rechterkant van je scherm een tabje met daarop ‘feedback’. Klik daarop om feedback te geven.

   

  Feedback geven op het scherm

  Nu krijg je een venster met 3 opties.

   

  Als je op “teken op het scherm” klikt krijg je boven aan op jouw scherm een optie-menu. Met zowel het eerste icoontje (een wit vierkantje) als het tekst icoontje ( een hoofdletter T) kan je feedback geven over de website. Zorg dat je een van deze twee iconen hebt geselecteerd. Klik op het gedeelte van je scherm waar je feedback op wilt geven om een marker te zetten. Nu kan je in het tekst veld je feedback plaatsen. Sla vervolgens je feedback op.

   

  Verder heb je nog een marker waarmee je kan tekenen.

   

  Je kan met het lijn icoontje lijnen maken.

   

  Ook kan je pijlen gebruiken om duidelijk dingen aan te wijzen.

   

  Verder kan je ook nog rechthoeken en vierkanten maken.

   

  Je kan ook de kleuren van de lijnen en pijlen aanpassen met het ronde kleuren icoon.

   

  Alle lijnen, blokken en pijlen die je hebt gemaakt kan je verslepen en verwijderen. Als jemet je muis over het object beweegt verschijnt er een kruisje. Hiermee kan je het object verwijderen.

   

  Feedback versturen

  Als je klaar bent met het geven van feedback op het scherm kan je bovenin op de knop ‘volgende’ klikken. Vul hier je email adres in en geef nog wat extra feedback als dat nodig is. Zorg er voor dat je NIET het screenshot verwijderd die er nu staat, want hier staat jouw feedback in die je net hebt gegeven. Klik daarna op ‘verstuur feedback’ en je feedback wordt naar ons verstuurd!

   

  Nu kan je dit gaan doen op alle onderdelen van de website waar jij feedback op wilt geven!

  in Feedback geven
  Heeft dit artikel je vraag beantwoord?